Forsiden Seilduk Skøyter Seilduk Løp Seilduk Ski Seilduk Sofa Oss

Pjoter KM-best i regn og vind
10.03.2014 11:32
Ikke overrakende var det Pjoter Sergejev som gikk til topp i Seilduks 15. klubbmesterskap på skøyter, og ikke overraskende var forholdene helt i takt med vinterværet-2014. Det regnet sidelengs, blåste tungt med orkan i kastene og «isen (les vannet på isen) gikk hvit på toppene», som en innomsvippende general sa. Om ikke deltagelsen var snau på forhånd, lokket ikke været flere på isen. Fire mann alle, inkludert klubbmester anno 2014 - Pjoter!

Drømmetrekning og buljongpar i årets KM
07.03.2014 10:30
Trekningen for årets KM på skøyter på Valle Hovin fredag 7. mars er foretatt. Det blir drømmedueller og buljongpar. Trekningen vil likevel bli husket for at Mr. Random har mistet all kontroll. KM arrangeres over en dag i trang trekant.
 

Buljong Surprise i Last-OBIK
07.03.2014 10:10
6. par på 500 meter i OBIKS siste skøytestevne på Valle onsdag: På en rimet is kaster Kees Verrakkestad hammocken og armen på oppløpsiden og får en fin tid. Dog står han litt uprofesjonelt etter målgang. Han støtter ikke armen mot lårene, før det har gått nærmere 200 meter. Men hva er det der? Er det Johnny Pikstel Nilsson i det 14. og siste paret på 500 meter? Joda, det er det - i ulltrøye og vindbukse. Snakk om Buljong Surprise.

LIKt og uLIKt
20.11.2013 09:46
Verrakkestad har ført to nye tiere inn i Seilduk Skøyters forsesongskrønike. Ikke akkurat førstesidestoff, men rundingen av 45-årsmerket ga vår mann et overraskende løft, og gårsdagens LIK-mil var hans raskeste på seks år - og den nest raskeste noensinne.
Winterlude
06.11.2013 11:28

Rydd vekk Weber'n. Kast Speedo'n. Selg hammock'en. Seilduk Vinter er her! Med LIK-generalens urgamle 25-runders -rituale ble snora til den glidende årstid klippet tirsdag, og Verrakkestad fikk en fot med i Vallevalsen. Hans 10 000 nr 115 - Seilduk Holdings 14. vinter. De beste ønsker til alle venner av det glatte lag!


Seilduk Søk
Gjestevisitten

> Besøk våre venner i LASK!
> ...og i LIK!

COACH' CORNER

Coach, Eigil
Det finnes dem som mener det går troll i oppløps-sider. At gresset er grønnere på den andre siden av svingen. At løpet er lysere hvis man er tørst nok til å svelge unna en vekslingsside i takt med fallende frukt på fat av stålblank is.
Nyslipte skøyter.
Tre minus.
Hvitt armbind.
Trang trikot.
Her kommer vinteren!

ÅKES INNSPILL

Åke
Åke har søkt om AFP fra sin mentor- stilling i Seilduk Skøyter. Eventuelle nye innspill avhenger bl.a. av saksbehandlingstiden.