Forsiden Seilduk Skøyter Seilduk Løp Seilduk Ski Seilduk Sofa Oss

Birken i full lykke over 54 km
30.03.2015 15:02

Sola skinte, skia gled, sporene var fortreffelige, antall løpere var færre og atmosfæren var upåklagelig. Birken-15 ble en drøm med løyperekorder og mange smil. Seilduks to utsendte svarte opp med knalløp i både tid og følelse. Andrus gikk sitt raskeste løp noensinne i sitt 13. forsøk, og Thorkvang var tilbake på et nivå som skulle tilsvare at han ikke var blitt en dag eldre etter millenniumskiftet, bare mye bedre til å langrenne. (1. oppdatering - 30. mars)


KM-ski 2015: Thorkvang vant! (veldig liten jøssing)
06.03.2015 11:07

Han er fortsatt kongen av Seilduk ski. Thorkvang tok sin 11. strake seier i klubbmesterskapet i Seilduk ski - av 11 mulig. Selv en uventet svak første del av mesterskap, en simuleringsdistanse over et ukjent antall kilometer med overoppsyn av PikstelCalc2000, brakte han ikke ut av sporet og fatning. En suveren jaktstart første til at Thorkvang gikk fra siste- til førsteplass. (4. oppdatering - 31. mars)


Noch Einmal: Champion of all fields!
06.03.2015 10:38
Saken er buff, saken er lakksko: Andrus Rakkestadseter er årets markamester i den tøffeste av alle klasser, sin egen, og med det gjentok han bedriften fra 2013. Etter gode prestasjoner i Sørkedalsrennet og Østmarka rundt, ble sammenlagttopplassen sikret på hjemmebane i Lillomarka rundt. Seilduk bøyer seg i skiluer med sponsermerker som ingen sponsorer betaler for.
Guruvals i Fjellstadbakken
16.02.2015 13:16
Vår utsendte reporter S. U-ström intervjuet A. R-sæter etter en feiende flott guruforestilling i Østmarkrunden. Har får du full oppdatering om Rolf Nyhus, Sverre M. Fjellstadbakken, skrog på ski, pulverslipefantaikerforeldre, Halgeir og Barbro. Resultatlista yter ikke vår mann full rettferdighet. Andrus gikk fort. Problemet var at veldig mange av dem som skulle vart bak ham på lista, aldri stilte til start. (Endelig versjon)
Langrennsblogger uten manus i marsjen
11.02.2015 14:27

Det ble en duell som de ikke kjente til, en duell som ikke stod i manus og en duell som kunne fått en annen vinner om Holmenkollmarsjen hadde vært et par km lenger som den en gang var for ikke så lenge siden. Langrennblogger Thorkvang og elgjeger Rakkestadsæter var de to seildukse representantene for 2015-utgaven fra Sørkedalen over Hegglivann, Langlia og Fyllingen til Holmenkollen. På papiret og i ettertid ble det en flott duell hvor Andrus etter en rolig start nærmet seg Thorkvang plasserings- og tidsmessig for hvert stavtak etter halvgått løp. (Tredje oppdatering 17. feb. - mangler litt)


Dolo-dolo og langreist debut i OstTirol
20.01.2015 10:56
Dolo-Dolo. 42 km. Fire mann seilduk. OstTirol. Langreist debut. Runvar. Erling Jevne. Mini Jacobsen. Joks, ikke juks. Kitzbühel. Gondol. Bobilen til Ole Einar. Andrus. München. Lienz. Regn. Grønt. Tanz. Obertilliach. Store, våte snøfiller. Thorvang. Bortoverski. St. Jakob in Defereggen. Sol. Nedoverski. Tyldumsplass. Likt, men ulikt. Dolomittenlauf. (4. oppdatering av flere - 30. mars)

Snøseilas i Sørkedalen
20.01.2015 10:55

Andrus slår på stortromma og har på capslock uten å ha på capslock: "Hadde Gisle hatt kokain i morgenkaffen?", "Brillene snødde igjen.","Jeg ville hjem", "Som en klovn i skidress" og "Et skikkelig ufyselig møkkarenn". Les den herrrige og herrrligge berettelsen om da vår mann tok turen til Sørkedalen for å gå renn. (Endelig versjon)


Siggerud kjerke, sa folk
26.11.2014 09:25
Update fra Oslo extreme sør: Rullende på planker med hjul ble det en drøy, men fin formiddagstur for guttene fra Seilduk Ski. Her ser vi dem ta en kort pause ved Siggerud kjerke. Det gjorde dem lite at hverken Thorkvang, solen eller Jesus var å se, for de hadde mer enn nok med å se framover og sette stavene hardt i asfalten.
Seilduk Søk